Страницата е в процес на създаване

Съществуват съединения, които имат отлична устойчивост на високи напрежения, голяма гъвкавост, дълготрайност при високи температури и отлични антиадхезионни характеристики.

Тези свойства се използват ефективно като диелектрик, под формата на ръкави или шлаухи, за покритие на ролките за обработка с корона.

Силиконовият ръкав може да бъде заявен нарязан по размера на вашите ролки. Няма изискване за минимален размер.
Налични диаметри:

Ø 50 

Ø 60

Ø 70

Ø 100

Други размери по заявка
 

Съвети: 

В момента технологията Corona Treatment включва машини с различни системи, които постигат точния баланс между обработваните материали и нуждите на клиента.

Станцията  или кулата за третиране може да бъде изпълнена с непокрити ролки, с ролка с покритие или универсална система. Разликата в мястото на изолатора в пречиствателната станция. В станция с ролково покритие, последният е изолиран с някакъв вид диелектричен материал (втулка), а електродът е метален. В  системата с непокрит вал електродът е изолиран. В универсалната станция и ролката, и електродът са изолирани.

3D обработка с корона: това е за обработка на съществуващи компоненти, преди те да бъдат покрити, отпечатани, залепени или боядисани и т.н. Обработката с корона се използва заради нейните свойства за оптимизиране на адхезията на субстрата. В този случай третиращата станция работи с ротационни електроди (електроди, монтирани върху въртящи се елементи), а не с ролки.

Почистване и поддръжка:

Отлаганията от прах могат да изгорят и да причинят перфорация на ръкава. За да избегнете този проблем, почиствайте на всеки 3 месеца с кърпа, напоена с етилов алкохол, метилов алкохол или етилов ацетат, като използвате подходящите защитни устройства, посочени в инструкциите за безопасност на тези продукти.
Подсушете добре (използвайте чиста кърпа, за да избегнете повреди).


Не изливайте и не капете продукта директно върху повърхността. Не използвайте разтворители.

За измерване на повърхностно напрежение този линк 

0.50 / 1
ВМ КОМЕРС ООД е представител за България на Simco-Ion. Световни лидери в контрола на статичното електричество.

Последвай SIMCO-ION

За контакти


Пловдив, ул. Кукленско Шосе № 12

info(at)vmcommercebg.com

032/68 68 10

032/39 87 18

0888/86 37 86