Много от пластмасите, като полиетилен и полипропилен, притежават химически инертна и гладка повърхност с ниско повърхностно напрежение, което е причина да бъдат по-невъзприемчиви на свързване с печатарски мастила, промазки и лепила. Въпреки, че резултатите са невидими за невъоръженото око, повърхностното третиране променя повърностния слой и подобрява адхезията.

Материали като полиетилен, полипропилен, найлон, винил, PVC, PET, метализирани повърхности, фолиа и хартия са най-често третирани с corona treatment. Безопасен, икономичен и осигуряващ висока производителност.

Corona treatment е също подходящ за третиране на шприцвани и отляти с раздуване форми, а също така и 3D форми само с едно движение.

Тест маркера прилича на обикновен флумастер, но е запълнен с мастило 38 dyne/cm. Стойности на повърхностно напрежение по-малки от 37 dyne/cm ще създадат трудности при свързването. По време на употреба се начертава права линия върху повърхността с dyne писалката. Ако линията е непрекъсната, материалът е не по-малко от 38 dynes/cm и ще приема носители като мастило, боя и лепила. Въпреки това, в много случаи повърхността на материала ще се нуждае от по-високо ниво на dyne, за да се постигне силно свързване.

Тест маркера Ви дава възможност да определите стойностите на повърностното напрежение на пре-третирани повърхности - те не са подходящи за измерване на повърхностна енергия.

Имате готов резултат и оценка за секунди.

 

Възможно е изображението да се различава от реалния продукт

 

Запитване за цена

2.08 / 6
ВМ КОМЕРС ООД е представител за България на Simco-Ion. Световни лидери в контрола на статичното електричество.

Последвай SIMCO-ION

За контакти


Пловдив, ул. Кукленско Шосе № 12

info(at)vmcommercebg.com

032/68 68 10

032/39 87 18

0888/86 37 86