Индустрии
 
   
 

Новини

 

 

 
   
 
Контакти
 
 

ВМ Комерс ООД

е с НОВ АДРЕС:

ул. Кукленско Шосе № 12
гр. Пловдив

тел.: 032/68 68 10
тел.: 032/39 87 18

Моб.: 0888/863786

 

Представител за България на

Simco-Ion

Световни лидери в контрола на статичното електричество

Последвай SIMCO-ION  SIMCO v youtube

 
 

Други / Тестери след корона третиране 38-40 dyn/cm - Маркер

Много от пластмасите, като полиетилен и полипропилен, притежават химически инертна и гладка повърхност с ниско повърхностно напрежение, което е причина да бъдат по-невъзприемчиви на свързване с печатарски мастила, промазки и лепила. Въпреки, че резултатите са невидими за невъоръжено око, повърхностното третиране променя повърностния слой и подобрява адхезията.

Материали като полиетилен, полипропилен, найлон, винил, PVC, PET, метализирани повърхности, фолиа и хартия са най-често третирани с corona treatment. Безопасен, икономичен и осигуряващ висока производителност.

Corona treatment е също подходящ за третиране на шприцвани и отляти с раздуване форми, а също така и 3D форми само с едно движение.

Тест маркер под формата на флумастер Ви дават възможност да определите стойностите на повърностното напрежение на пре-третирани повърхности - те не са подходящи за измерване на повърхностна енергия.

Имате готов резултат и оценка за секунди.

 

Възможно е изображението да се различава от реалния продукт

 

Запитване за цена

 

.........................................................................................................................................

Всички права запазени 2010-2016 ВМ Комерс ООД.
Съдържанието подлежи на промяна без предварително уведомление.

  Web design - Mimi style